top of page

Exclusieve Epoxy tafels op maat

Aan tafel delen we momenten, creëren we samen met de kids, lanceren we briljante ideeën, en smeden we plannen die soms net te wild zijn om met vrienden te delen. 'Tafelen' is niet zomaar een woord; het is een avontuur! En wat is een avontuur zonder de juiste tafel? Gelukkig zijn wij de “tafeltovernaars” die jou voorzien van het perfecte podium.

Of je nu aan het genieten bent van een heerlijke maaltijd aan een eettafel, relaxen aan een salontafel, serieus vergadert aan een vergadertafel, of een stijlvolle touch toevoegt met een decoratieve bijzettafel, de juiste tafel maakt het verschil. Het kan elke ervaring naar een hoger niveau tillen.

Onze exclusieve epoxy tafels worden met liefde en precisie op maat gemaakt in ons Belgisch atelier - zonder tussenpersonen die de magie verstoren.

Zoek je een tafel die de show steelt in jouw huis of bedrijf? Onze epoxytafels zijn echte blikvangers: next level, uniek, en passend in elk interieur. Wil je de natuur in huis halen? Kies dan voor een boomstamtafel, die een stukje bos in jouw woning brengt.

Wat je ook kiest, we zorgen ervoor dat jouw interieur straalt als nooit tevoren. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen aan tafel gaan!

Epoxy tafels

Een epoxy tafel is een waar kunstwerk van hout en resin/hars. Deze tafels combineren het natuurlijke karakter van hout met de verfijnde uitstraling van epoxy. Hier is waarom je er een bij ons kan nemen:

1. Unieke Pracht: Epoxytafels zijn volstrekt uniek, niemand anders zal precies dezelfde hebben. De combinatie van hout en epoxy zorgt voor prachtige structuren en een karakteristieke uitstraling die gegarandeerd de aandacht trekt.

2. Veelzijdigheid: Of je nu een decoratieve bijzettafel wilt voor een warme sfeer in je huis of een kwalitatieve eettafel zoekt, een epoxytafel past bij elk interieur. Als bedrijfseigenaar kun je zelfs de tafel aanpassen aan je huisstijl, met je bedrijfskleuren of zelfs je producten ingegoten in de epoxy.

3. Unieke Nummering: Bij ons krijgt elke epoxytafel een eigen nummer en wordt volledig gearchiveerd. Je ontvangt niet zomaar een tafel; je krijgt een waardevol, persoonlijk kunstwerk dat niemand anders heeft.

Kies voor een epoxytafel en laat je interieur stralen met een stuk dat niemand anders bezit.

 • Een epoxy tafel is een bijzondere tafel die hout combineert met epoxyhars om een uniek en visueel verbluffend meubelstuk te creëren. Dit type tafel kan op verschillende manieren worden gemaakt, bijvoorbeeld door houten delen met epoxy aan elkaar te zetten of door een houten tafel met een epoxy afwerking te voorzien.

  Epoxy tafels bieden talloze ontwerpmogelijkheden. Naast een ruime keuze houtsoorten zoals onder andere Beuk, Olijf of Notenhout kan je kiezen voor transparante epoxy, gekleurde epoxy of zelfs objecten en memorabilia in de tafel ingieten. Dit maakt elke tafel uniek en persoonlijk.

  Hoe werkt Epoxy?
  Epoxy bestaat uit twee componenten: hars en verharder. Wanneer deze componenten worden gemengd, begint een chemische reactie die de epoxy uithardt en een stevige, glasachtige laag vormt. De epoxy zorgt voor het bindende geheel tussen de componenten en accentueert de natuurlijke details en tekening van het hout, terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt tegen vocht en vuil.

  Kortom, een epoxy tafel is een schitterend en veelzijdig meubelstuk dat de schoonheid van hout en de duurzaamheid van epoxy combineert. Het is een blikvanger in elk interieur en biedt talloze mogelijkheden voor maatwerk en persoonlijke stijl.

 • Prijs

  Bij ons begint alles met een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen doornemen en de mogelijkheden voor jouw droomtafel bespreken. Op basis van dit gesprek stellen we een aangepaste, persoonlijke offerte op. Het vaststellen van een vaste prijs voor een epoxytafel is een uitdaging, omdat elke tafel uniek is en de kosten afhangen van verschillende factoren:

  1. De afmetingen van de tafel

  2. Het type hout

  3. De hoeveelheid epoxy en eventuele kleurkeuzes

  4. De benodigde arbeid

  5. Het gekozen onderstel

  Wanneer het ontwerp definitief is en de offerte is goedgekeurd, gaan wij aan de slag.

  Levertermijn

  De levertijd van uw project bedraagt plusminus 8 weken. De exacte levertijd is afhankelijk van de drukte in onze planning en de complexiteit van uw project.

  Factoren die de levertijd kunnen beïnvloeden:

  • Drukte: De levertijd kan variëren depending van de hoeveelheid lopende projecten.

  • Complexiteit: Complexere projecten met meer details of maatwerk vereisen doorgaans meer tijd.

  • Aanpassingen: Wijzigingen of aanvullingen tijdens het project kunnen de levertijd beïnvloeden.

 • In een persoonlijk gesprek bespreken we al jouw wensen en de mogelijkheden die wij bieden. We overlopen alle aspecten, zoals afmeting, kleur, houtsoort, en poten. Na dit gesprek gieten we jouw wensen in een offerte op maat. Bij akkoord van deze offerte starten we met de realisatie van jouw droomtafel.

 • Epoxy is duurzaam en waterbestendig, maar niet hittebestendig. Gebruik onderzetters voor hete potten en pannen. Epoxy is niet krasvrij, dus gebruik placemats of andere bescherming bij het eten of huiswerk maken. Een epoxytafel is eenvoudig te onderhouden met een vochtige doek en milde zeep. Vermijd agressieve of schurende schoonmaakproducten.

  • De hars kan door de jaren heen verkleuren. Plaats jouw tafel uit de zon.

  • Tijdens het gietproces kunnen er luchtbellen ontstaan die zichtbaar zijn in het stuk. Soms kunnen deze niet meer bijgewerkt worden.

  • De epoxy wordt in meerdere lagen gegoten, en deze lagen kunnen zichtbaar zijn.

  • Het is mogelijk om objecten en/of persoonlijke items mee in te gieten. Dit is geheel op eigen risico!

  • Iedere gieting wordt met de hand gemaakt. Hierdoor kan de compositie, hoogte en afwerking lichtelijk afwijken.

Stap in de wereld van unieke hout- en epoxycreaties!

Bij ons draait alles om maatwerk en het verwezenlijken van jouw visie. Of je nu een kleine tapasplank wilt of een grote tafel, een persoonlijk cadeau of een zakelijke vergadertafel met logo, wij maken het mogelijk. Bij ons geen massaproductie, maar een uniek stuk speciaal voor jou.

We hebben een passie voor zowel hout als epoxy, en we combineren ze graag om adembenemende resultaten te bereiken.

 

Wat ons onderscheidt? Onze toewijding aan jouw project. We luisteren naar je wensen en werken samen om iets persoonlijks te creëren. Met elk onze eigen sterke punten zetten we ons voor de volle 200% in om jou tevreden te stellen. Exclusiviteit is ons handelsmerk, en tevreden klanten zijn onze drijfveer. Geen fysieke winkel, want we willen onze tijd exclusief aan jouw project besteden. Wil je onze lopende projecten bekijken, meer informatie ontvangen of gewoon een project bespreken? We staan altijd voor je klaar. Een belletje of berichtje en we plannen een ontmoeting.

 

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze creaties.

We zijn nu al dankbaar voor je interesse en bezoek aan onze website. Onthoud, elke bestelling en feedback ondersteunt iemands droom. We gaan de extra mijl voor jou!

Boomstam en epoxytafels op maat

Aan tafel, eten we samen, knutselen we met de kids, lanceren we briljante ideeën, en maken we soms plannen die een beetje te wild zijn voor vrienden om van te horen. 'Tafelen' is niet zomaar een woord; het is een avontuur op zich! En wat is een avontuur zonder de juiste tafel? Next level, apart, uniek en passend in elk interieur. Wat je ook kiest, we zorgen ervoor dat jouw interieur straalt als nooit tevoren. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen aan tafel gaan!

Epoxytafels

Een epoxytafel is een waar kunstwerk van hout en luxueuze epoxy. Deze tafels combineren het natuurlijke karakter van hout met de verfijnde uitstraling van epoxy. Hier is waarom je er een bij ons kan nemen:

1. Unieke Pracht: Epoxytafels zijn volstrekt uniek, niemand anders zal precies dezelfde hebben. 

2. Veelzijdigheid: Of je nu een decoratieve bijzettafel wilt voor een warme sfeer in je huis of een kwalitatieve eettafel zoekt, een epoxytafel past bij elk interieur.

3. Unieke Nummering: Bij ons krijgt elke epoxytafel een eigen nummer en wordt volledig gearchiveerd. Je ontvangt niet zomaar een tafel; je krijgt een waardevol, persoonlijk kunstwerk dat niemand anders heeft.

 • Epoxy is een harsachtige substantie die wordt gebruikt voor zijn uitzonderlijke hechting en duurzaamheid.

  De meest voorkomende vraag die beginners stellen is: "Wat is epoxy?”

  Epoxy is een kunsthars met zeer uitgebreide mogelijkheden. Dewelke bestaat uit 2 componenten, een basishars en een verharder.

  Na menging van beide componenten zal het materiaal uitharden tot een hard, plastic-achtig materiaal. Uitgeharde epoxy is veilig voor mens, dier en plant.

  Een dikke laag epoxy geeft een glasachtige laag op het hout wat een mooi diepte effect geeft. Het accentueert de tekening van het hout en beschermt het hout tegen invloeden van vocht en vervuiling. En je tafel blijft altijd mooi!

  Epoxy tafels zijn er in heel wat verschillende maten, vormen en mogelijkheden.

  Heel veel verschillende houtsoorten kunnen gecombineerd worden met epoxy zoals bv. Olijf, beuk, notelaar, 

 • Bij ons begint alles met een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen doornemen en de mogelijkheden voor jouw droomtafel bespreken. Op basis van dit gesprek stellen we een aangepaste, persoonlijke offerte op. Het vaststellen van een vaste prijs voor een epoxytafel is een uitdaging, omdat elke tafel uniek is en de kosten afhangen van verschillende factoren:

  1. De afmetingen van de tafel

  2. Het type hout

  3. De hoeveelheid epoxy en eventuele kleurkeuzes

  4. De benodigde arbeid

  5. Het gekozen onderstel

  Wanneer het ontwerp definitief is en de offerte is goedgekeurd, gaan wij aan de slag. De productie van jouw droomtafel neemt meestal 8 tot 12 weken in beslag voordat we deze met zorg kunnen leveren.

  1. Uniek en Persoonlijk: Onze epoxytafels zijn geen standaardproducten. Elke tafel is uniek en wordt op maat gemaakt volgens jouw wensen. Het resultaat is een persoonlijk kunstwerk dat perfect past bij jouw stijl en behoeften.

  2. Kwaliteit en Duurzaamheid: We streven naar uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid in al onze creaties. Onze tafels worden met vakmanschap vervaardigd en gemaakt om generaties lang mee te gaan.

  3. Maatwerk: Onze aanpak is volledig op maat. We nemen de tijd om naar jou te luisteren en jouw visie werkelijkheid te maken. Of je nu een epoxytafel voor thuis of voor je bedrijf nodig hebt, we passen ons aan jouw behoeften aan.

  4. Creativiteit en Originaliteit: Epoxytafels zijn een perfecte mix van hout en kunsthars, en ze bieden eindeloze creatieve mogelijkheden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en originele ontwerpen, zodat jouw tafel echt opvalt.

  5. Onze Toewijding: Bij The Wood Queen gaan we een stap verder. We geven om jouw tevredenheid en nemen de tijd om ervoor te zorgen dat jouw project perfect is. Jouw droomtafel wordt met passie en precisie vervaardigd.

Stap in de wereld van unieke hout- en epoxycreaties!

Bij ons draait alles om maatwerk en het verwezenlijken van jouw visie. Of je nu een kleine tapasplank wilt of een grote tafel, een persoonlijk cadeau of een zakelijke vergadertafel met logo, wij maken het mogelijk. Bij ons geen massaproductie, maar een uniek stuk speciaal voor jou. We hebben een passie voor zowel hout als epoxy, en we combineren ze graag om adembenemende resultaten te bereiken.

 

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze creaties.

We zijn nu al dankbaar voor je interesse en bezoek aan onze website. Onthoud, elke bestelling en feedback ondersteunt iemands droom. We gaan de extra mijl voor jou!

bottom of page