top of page

Over Ons

Welkom bij The Wood Queen waar passie en avontuur samenkomen in de vorm van Cindy en Ken, uw gepassioneerde ondernemersduo. Gedreven door avontuur en creativiteit, zijn wij meer dan levenspartners - wij zijn de krachten achter een onderneming die uitdagingen met een glimlach omarmt.

Als dynamisch duo koesteren wij gedrevenheid als onze kernwaarde. Avontuur en creativiteit zitten in ons DNA, van opwindende hobby's zoals motorrijden, duiken en parachutespringen tot het najagen van onze ondernemersdromen.

Onze onverzadigbare honger naar avontuur en liefde voor creativiteit hebben ons geleid naar een nieuw hoofdstuk, doordrenkt met opwinding en toekomstplannen. Na vele avonden van dromen en fantaseren hebben we de sprong gewaagd. Onze visie om unieke boomstamtafels te creëren, gekoppeld aan een diepgewortelde creativiteit, heeft ons gemotiveerd om onze eigen zaak te starten.

Met een eigen pand, verrijkt door extra cursussen en ongekende motivatie, zijn we vol enthousiasme gestart met ons project. Dit pand heeft ons niet alleen ruimte gegeven, maar ook een overvloed aan inspiratie. Wij kunnen niet wachten om onze passie met u te delen en u uit te nodigen om deel te nemen aan deze opwindende reis van creatie en inspiratie.

Graag nodigen we je uit om samen met ons op avontuur te gaan. Ontdek de wereld van unieke creaties en inspiratie terwijl we dromen waarmaken.

Onze Focus

De wereld van unieke hout- en epoxycreaties, waar vakmanschap en maatwerk samenkomen om jouw visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om een bescheiden tapasplank of een imposante zakelijke vergadertafel met logo, bij ons draait alles om het realiseren van unieke stukken die aan jouw specifieke wensen voldoen.

Onze passie voor zowel hout als epoxy vormt de basis voor adembenemende resultaten. Het samenspel van deze materialen leidt tot meesterwerken die zowel functioneel als esthetisch zijn. Wat ons onderscheidt? Onze ongeëvenaarde toewijding aan jouw project. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en bundelen onze eigen unieke vaardigheden om iets persoonlijks te creëren, volledig afgestemd op jouw behoeften.

WOODQUEEN-14.jpg

Exclusiviteit

Exclusiviteit is ons handelsmerk en tevreden klanten zijn onze grootste drijfveer. Geen compromissen, geen massaproductie; alleen individuele aandacht voor elk project. Ons team, elk met hun eigen expertise, zet zich voor de volle 200% in om jouw tevredenheid te waarborgen.

In tegenstelling tot een fysieke winkel streven wij ernaar om onze tijd exclusief aan jouw project te besteden. Geen afleiding, enkel focus op het creëren van hoogwaardige, op maat gemaakte stukken. Wil je onze lopende projecten bekijken, meer informatie ontvangen of jouw ideeën met ons bespreken? Wij staan altijd voor je klaar.

bottom of page